Més de 400 participants al passeig en bicicleta per la ciutat.

Passeig en bicicleta per Sant Andreu de la Barca

Passeig en bicicleta per Sant Andreu de la Barca

La bicicleta per Sant Andreu de la Barca ha estat novament tot un èxit. Amb més de 400 participants, gent de totes les edats, des dels més petits fins a gent gran i famílies senceres pedalejant un matí de diumenge.

Aquesta és una iniciativa que inclou tres dels factors com són la mobilitat sostenible, la salut i l’esport, imprescindibles si volem anar cap a unes ciutats i pobles més saludables i sostenibles. De fet, aquesta pedalada de sis kilòmetres ha fet que ens estalviem de lliurar al medi ambient 412 kg de CO2, entre d’altres.

La bicicleta ens facilita la mobilitat i a Sant Andreu de la Barca avancem cada vegada més en la seva promoció.