Rubén Castro en Radio Sant andreu

Col·laborant a Ràdio Sant Andreu

Rubén Castro en Radio Sant andreu
Rubén Castro a Radio Sant andreu

Des de fa un temps participo habitualment amb mitjans com Ràdio Sant Andreu 98.0 fm on realitzo la secció Fem Igualtat, dins el programa Via Directa que dirigeix Jordi Milian.

La ràdio és un dels mitjans que tot i no transmetre imatge em sembla més proper, doncs acompanya la vida de moltes persones i transmet emocions, estats d’ànim… A vegades sense adonar-nos que és un fil musical de fons que ens ofereix diariament entreteniment, actualitat i fins i tot informació útil.

Per això en aquesta secció compartim notícies sobre l’actualitat de la igualtat de gènere a tot el món, els avenços o retrocessos i sobretot informació pràctica sobre recursos i serveis (contra la violència masclista, per una imatge no sexista, per una cultura més oberta, etc.) que es complementa amb recursos i enllaços multimedia que es troben a la web de Ràdio Sant Andreu.

Aquí teniu alguns exemples de la secció, però podeu trobar tots els audios i contiguts al següent enllaç: http://www.radiosantandreu.com/fem-igualtat/

Related Posts